PROFESSIONELLA LÖSNINGAR FÖR DIN BYGGNADSVERKSAMHET

Tillverkning av metallkonstruktioner för marknader i de baltiska staterna och EU

Fråga våra fackmän

Davis Ansons
Kundservice
Telefon: (+371) 26 164 802
E-post:

Tillverkning

 

Vår tillverkning gäller också framställning av komponenter för enskilda konstruktioneroch stora konstruktioner i kombinationer med olika material. Vid tillverkning av konstruktioner använder vi huvudsakligen metall och rostfritt stål. Vi arbetar också med sådana material som glas, trä, plast och andra material efter kundernas val.

 

 

Metalldelar utgör vanligtvis den bärande funktionen i konstruktioner. Av metall framställs oftast ramkonstruktioner, metallräcken, metallsteg, metallfästen, metallstoppare och andra produkter.

 

Trädelar - används mestadels vid tillverkning av trappsteg, trappräcken och stödkonstruktioner för trappor. Trädelar ser alltid bra ut, deras underhåll är enkelt och bekvämt, och med god skötsel är de en lång tid till nytta för sin ägare.

 

Glasdelar - ett mycket intressant material, eftersom de grundläggande egenskaperna hos glas är genomskinlighet. Den här funktionen är inte karakteristisk för något annat material, så konstruktioner av glas ser ovanligt och modernt ut. Glasdelar kan användas för att skapa visuella effekter och även för praktiska ändamål. Trots glasets sprödhet kan det även tjäna som en bärarande del i konstruktionen.

 

 

Kvalitet

 Konstruktionsdelar tillverkar vi med användning av den senaste tekniken. Detta säkerställer att våra produkter utmärker sig genom hög precision och kvalitet. Tillverkningkvalitetet på den slutliga produkten uppskattas både av kunder och även fackmän monterar konstruktioner på plats. Perfekt produktkvalitet garanterar konstruktionernas långa livslängd.

TOGET